Classes d'idiomes

Atès que el món actual està cada vegada més globalitzat, saber almenys un idioma estranger és un requisit fonamental per poder desenvolupar-se en l’àmbit professional. En general, quan s’estudia una llengua és difícil ser autodidacte, per això és important comptar amb un bon professor que tingui l’experiència necessària i que pugui guiar l’aprenentatge de l’alumne de forma adequada per aconseguir els seus objectius en el menor temps possible.

A l’hora d’aprendre un idioma és molt important tenir clar l’objectiu pel qual s’estudia. D’aquesta manera, el docent pot estructurar el mètode d’ensenyament, els materials, el temps d’estudi, etc. per tal d’aprofitar al màxim la capacitat de l’estudiant i aconseguir objectius a curt i a llarg termini.

Ofereixo classes en els següents idiomes:

  • Classes d’anglès
  • Classes de xinès
  • Classes d’espanyol per a estrangers
  • Classes de català

Així mateix, ofereixo classes d’idiomes a les següents modalitats:

  • Classes online
  • Classes presencials (a Logroño i voltants)

Les classes s’organitzen tant per a grups com per a particulars, sempre tenint en compte les necessitats i objectius dels estudiants. Com a professional, m’informo constantment sobre les novetats relatives a metodologies d’ensenyament de llengües estrangeres i adquisició del llenguatge, de manera que els recursos educatius que utilitzo van un pas més enllà de l’ensenyament tradicional.

enseñanza

Si està buscant classes en altres idiomes, no dubti en posar-se en contacte amb mi.

Gràcies a la meva xarxa de col·laboradors, puc ajudar-lo a trobar el professor que més s’ajusti als seus interessos i a les seves necessitats. Per això, també pot optar a classes en els següents idiomes:

idiomas

Classes d’alemany

Classes de francès

Classes d’italiano

Classes de japonès

Per a més informació sobre els serveis de traducció, interpretació, mediació i gestió de projectes, contacti directament a través del formulari de contacte, correu electrònic o per telèfon.